Sommar!

Även om solen lyser med sin frånvaro där ute så är det nog defifnitivt sommar i luften. Och det årliga besöket på huvudstadens tivoli igår brukar göra sitt till sommaren. Igen övervann mn kanske några få rädslor då man åkte sådant som man inte tidigare åkt. Men det lilla lustiga är att varje år då man står där och skall åka den första fartattraktionen så pirrar det lite i magen, trots att man åkt den förr. Men det härliga är kanske då man känner pulsen stiga och sjunka, och då man får lätta på den härliga rädslan med ett litet skrik, i en kör tillsammans med de andra som sitter på.

ho ho....

detbara rinner av en dag som denna...men det är ju sommar och semester och vad är bättre än det egentligen? Nej inget knappast...kände mig rätt duktig igår då jag i hettan genomförde en 10 000-stegs promenad :) Nu borde jag egentligen ta tag i packandet... och tvätten som ska tvättas :)
Ser fram emot måndagen då jag skall iväg till Borgbacken och ha det skoj tillsammans med ett par vänner. Vår årliga tradition kan man väl säga att det är.
Ett annat intresse som kommit starkt det senaste året är fotografering, det är roligt att på nåt vis försöka fånga stunden...om man nu kan säga på det viset.
Det känns som att stunden nog är fångad i denna bild

ny här...

Jag får väl ge bloggar ett försök i alla fall :) Här kommer väl finnas lite alldagligt diyt och datt att läsa...kanske lite bilder också...
Semestern har börjat idag, och man känner sig nog värd den :) Har trots det försökt bringa liteordning till framtiden genom att bland annat ordnat med skattekort och sådana papper. Men dags är det nu att svänga flunderfiléerna i smör i gjutjärnspannan å skära till salladen. Blir vädret inte riktigt galet senare idag så blir det säkert tid för en promenad också :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0